Reserveren 043 - 321 45 81
Lage Kanaaldijk 22 – 6212 AE Maastricht
Wij zijn wo t/m za vanaf 18.00 tot 23.00 uur geopend

Hoofdgerechten

Curry mosselen: mosselen gekookt met rode ui, koriander, vissaus, rode pepertjes, sherry, gember en knoflook, met kerrie saus
Israël: Judean Hills, Montefiore White ’16, Montefiore, glas € 7,-

Op de huid gebakken zeebaarsfilet met aardappel gevuld met pastinaak, pompoenpuree, geserveerd met bloemkool en gerookte knoflook en rucola pesto
Frankrijk: Languedoc, Limoux blanc ’15, J. C. Mas, glas € 7,50

Gebraden ossenhaas met moderne hutspot: aardappel, wortel, ui en spekjes, gereserveerd met krachtige wildsaus
Spanje: Ribeiro del Duero, Tempranillo ’15, Crianza Viña Mayor, glas € 7,50

Confit de canard: in eigen vet gestoofde eendenbout, geserveerd op een bedje van linzen, prei en gele paprika, tomaten chutney
Italië: Puglia, Passo del Sud Progetto Vino ‘15, glas € 7,-

Rosé gebraden hertenbiefstukjes met saus van druiven, cognac en pecan noten, aardappelpuree met rucola, gekruide rode kool + € 2,50
Frankrijk: Languedoc, Mas des Dames ’13, La Diva, glas € 8,-

 

hoofdgerecht  € 22,--
voor- en hoofdgerecht € 31,--
hoofd- en nagerecht € 28,50
voor-, hoofd- en nagerecht    € 37,50

*Wij accepteren geen creditcards, U kunt wel gewoon pinnen*

Wijzigingen onder voorbehoud

Bekijk onze menukaart: