Reserveren 043 - 321 45 81
Lage Kanaaldijk 22 – 6212 AE Maastricht
Wij zijn wo t/m za vanaf 18.00 tot 23.00 uur geopend

Hoofdgerechten

Gebakken filet van zalmforel, bedekt met een citroenkorst, op warme salade van pasta, knoflook olie en salie, citroen Hollandaise
Italië: Toscane, Vermentino Belguardo ’17, Mazzei, glas € 6,50

Mosselen, gamba's, coquilles en groentes in kreeftenbouillon, geserveerd met brood en kreeften rouille.
Zuid-Afrika: Walker Bay, Chardonnay ’18, Kruger, glas € 7,-

Confit van eend met wilde rijst, zaden en courgette, pruimen chutney
Frankrijk: Loire, Chinon Les Graves ’17, F. Gasnier, glas € 7,-

Gebraden, met basilicum, basterdsuiker en gekneusde peper gemarineerde ossenhaas, op smeuïge aardappelpuree, met worteltjes, lente ui, doperwtjes en mosterd saus
Frankrijk: Bordeaux, Bordeaux Supérieur ’15, Château Grand Lys, glas € 7,-

Gebraden hertenrug filet met aardappel gevuld met knolselderij en appel, met bospaddenstoelen en saus van druiven, pecan noten, cognac en citroen
Frankrijk: Rhône Vinsobres Les Piallats ’14, Pierre Amadieu, glas € 7,-

 

hoofdgerecht  € 22,--
voor- en hoofdgerecht € 31,--
hoofd- en nagerecht € 29,50
voor-, hoofd- en nagerecht    € 38,50

*Wij accepteren geen creditcards, U kunt wel gewoon pinnen*

Wijzigingen onder voorbehoud

Bekijk onze menukaart: