Hoofdgerechten
Vis van de dag
Wijn van de dag
Mosselen Cataplana: mosselen op Portugese wijze; gekookt met chorizo, gerookte ham, knoflook, ui en tomaten, geserveerd met knoflook saus
Frankrijk: Rhône, Marsanne ’18, Louis Chèze, glas € 7,-
Confit de canard: in eigen vet gegaarde eendenbout, geserveerd op aardappel puree met spruitjes en spekjes, geserveerd met Cumberland saus: bessen, noten en sinaasappel
Frankrijk: Languedoc, St. Chinian rouge ’17, Château Viranel, glas € 7,-
Gebraden hertenrug filet, geserveerd met bospaddenstoelen, boontjes en aardappel pompoen puree, saus van groene pepers
Australië: Barossa, Shiraz 'Terra Barossa' '17, Thorn-Clarke, glas € 7,-
Gebakken ossenhaas met rode wijn tijmsaus, aardappel koekjes en herfst groentes + € 2,-
Spanje: La Marcha, ‘Bajondillo’, Vino de Villa ’18, Landi Vinos, glas € 6,50
Hoofdgerecht | € 22,- |
Voor- en hoofdgerecht | € 32,-- |
Hoofd- en nagerecht | € 29,50 |
Voor-, hoofd- en nagerecht | € 39,50 |
*Wij accepteren geen creditcards, U kunt wel gewoon pinnen of contant betalen
Wijzigingen onder voorbehoud
Bekijk onze menukaart: