Menu 3, 4, 10 en 11 november
4- gangenmenu € 50,00
VOORGERECHTEN
Salade van huis gerookte vis: zalm, forel en gamba’s, met gemengde sla en kreeftenmayonaise
Italië: Friuli, Sauvignon blanc ‘22, Ca’Bolani, glas € 6,-
of
Carpaccio van hert met herfstgarnituur: paddenstoelen, noten en rucola, Marsala dressing
Frankrijk: Roussillon, Rolle ‘22, Château Ventenac, glas € 7,-
TUSSENGERECHTEN
Soep van pompoen met geitenkaas, basilicum olie en uitgebakken chorizo
Frankrijk: Bordeaux, Entre-deux-Mer ‘22, Château Turcaud, glas € 7,-
of
Gevulde Zuid-Franse vissoep ‘bouillabaisse’, met kaas, croûtons en rouille
Frankrijk: Bordeaux, Entre-deux-Mer ‘22, Château Turcaud, glas € 7,-
HOOFDGERECHTEN
In roomboter gebakken tongscharfilet met wortelgroenten, aardappelpuree met tijm en kaas, botersaus met kappertjes
Duitsland: Nahe, Riesling Trocken ‘21, Gut Hermannsberg, glas € 7,50
of
Confit van eend met peulvruchten, prei, tomaat, ui en paprika, tomaten chutney
Uruguay: Punta del Este, Tannat/Cabernet ‘19, Bodega Garzón, glas € 7,50
NAGERECHTEN
Speculaas tiramisu: speculaas, mascarpone en speculaas likeur, geserveerd met saus van sinaasappel marmelade
of
Huisgemaakt ijs van stoofperen in rode wijn, kaneel, steranijs en gember, saus van vanille
Frankrijk: Roussillon, Muscat de Rivesaltes, des Schistes, glas € 6,50
Spanje: Navarra, Moscatel Sarasate, Bodegas Coteillana, glas € 6,50
Wij hebben geen pinapparaat meer, u kunt contant betalen of gewoon het
bedrag overmaken