Menu april
Menu april
7, 8, 14 en 15 april
VOORGERECHTEN
Gravad lachs: met dille, zeezout, suiker en gekneusde peperkorrels gemarineerde zalm, geserveerd met hartige dille poffertjes en salade, dille mosterd dressing
Nieuw-Zeeland: Marlborough, Sauvignon Blanc ‘22, Wairau River Wines, glas € 7,-
of
Vitello van gerookte kalfsfilet met salsa van geroosterde tomaat, paprika, aubergine, spaanse peper en Italiaanse kruiden
Italië: Veneto, Pinot Grigio ‘21, ‘Terre di Marca’, Corvezzo, glas € 6,-
TUSSENGERECHTEN
Soep van gerookte forel met voorjaarsui, gamba en zeeduivel
Spanje: Valencia, Mestizaje ‘22 blanc, Bodega y Viñedos Mustiguillo, glas € 6,50
of
Aspergesoep met garnituur van ham, ei, aardappel en peterselie
Spanje: Valencia, Mestizaje ‘22 blanc, Bodega y Viñedos Mustiguillo, glas € 6,50
HOOFDGERECHTEN
gebakken rog met groene curry; voorjaarsgroenten, krielaardappel, pijpui, milde curry, kokos en knoflook
Frankrijk: Bordeaux, Graves sec ‘21, Château Simon, glas € 7,-
of
Gebraden ossenhaas , met groene pepersaus, boontjes salade met uitgebakken chorizo, bonenkruid en sinaasappel, aardappelkoekje
Argentinië: Mendoza, Cabernet Sauvignon ‘21, Alambrado, glas € 7,-
NAGERECHTEN
Chocolade tiramisu met PX sherry en dronken rozijnen
of
Huisgemaakt ijs met passend garnituur, dagelijks wisselend
Frankrijk: Roussillon, Muscat de Rivesaltes, des Schistes, glas € 6,-
Spanje: Navarra, Moscatel Sarasate, Bodegas Coteillana, glas € 6,-
MENU € 47,50
*wij hebben geen pinapparaat meer, u kunt contant betalen of gewoon het
bedrag overmaken*