Reserveren 043 - 321 45 81
Lage Kanaaldijk 22 – 6212 AE Maastricht

Menu 3, 4, 10 en 11 november

4- gangenmenu € 50,00

VOORGERECHTEN
 

Salade van huis gerookte vis: zalm, forel en gamba’s, met gemengde sla en kreeftenmayonaise
Italië: Friuli, Sauvignon blanc ‘22, Ca’Bolani, glas € 6,-

of

Carpaccio van hert met herfstgarnituur: paddenstoelen, noten en rucola, Marsala dressing
Frankrijk: Roussillon, Rolle ‘22, Château Ventenac, glas € 7,-


TUSSENGERECHTEN

Soep van pompoen met geitenkaas, basilicum olie en uitgebakken chorizo
Frankrijk: Bordeaux, Entre-deux-Mer ‘22, Château Turcaud, glas € 7,-

of

Gevulde Zuid-Franse vissoep ‘bouillabaisse’, met kaas, croûtons en rouille
Frankrijk: Bordeaux, Entre-deux-Mer ‘22, Château Turcaud, glas € 7,-
 

HOOFDGERECHTEN

In roomboter gebakken tongscharfilet met wortelgroenten, aardappelpuree met tijm en kaas, botersaus met kappertjes
Duitsland: Nahe, Riesling Trocken ‘21, Gut Hermannsberg, glas € 7,50

of

Confit van eend met peulvruchten, prei, tomaat, ui en paprika, tomaten chutney
Uruguay: Punta del Este, Tannat/Cabernet ‘19, Bodega Garzón, glas € 7,50

 

NAGERECHTEN


Speculaas tiramisu: speculaas, mascarpone en speculaas likeur, geserveerd met saus van sinaasappel marmelade

of

Huisgemaakt ijs van stoofperen in rode wijn, kaneel, steranijs en gember, saus van vanille


Frankrijk: Roussillon, Muscat de Rivesaltes, des Schistes, glas € 6,50
Spanje: Navarra, Moscatel Sarasate, Bodegas Coteillana, glas € 6,50


Wij hebben geen pinapparaat meer, u kunt contant betalen of gewoon het
bedrag overmaken