Menu 10, 11, 17 en 18 maart
4- gangenmenu € 47,50
VOORGERECHTEN
Paté van huisgerookte zalm, wilde zalm en crème fraîche, saus van dille en yoghurt
Frankrijk: Pays d'Oc, Chardonnay ‘20, Pennautier, glas € 7,-
of
Salade ‘lardon’ met soesjes gevuld met geitenkaas, tijm en honing, appelstroop dressing
Frankrijk: Jurançon, l‘Eclipse ‘20, Domaine Cauhapé, glas € 6,50
TUSSENGERECHTEN
Soep van gerookte paprika met provençaalse groenten en kruiden, gamba’s en witvis
Duitsland: Rheingau, Riesling-Traminer ‘21, Jasper Franz, glas € 7,-
of
Soep van doperwtjes, wortel, tijm, gerookte grove worst en verse munt
Frankrijk: Languedoc, Initiale rosé ‘21, Domaine des Jougla, glas € 6,-
HOOFDGERECHTEN
Op de huid gebakken zeebaarsfilet met garnituur van bospeen en sugar snaps, aardappelpuree met prei en kaas, mosterd botersaus
Uruguay: Punta del Este, Viognier ‘22, Bodega Garzón, glas € 7,-
of
Confit van parelhoen suprême met linzen, prei, tomaat, paprika en chutney van sinaasappel en appel
Italië: Sicilië, Rosso Riserva ‘14, Inycon, glas € 7,-
NAGERECHTEN
Trio met citroen: citroen tiramisu, -ijs met salie en -Panna Cotta, geserveerd met Amarena kersen
of
Kaasdessert: geitenkaas, witflora- of romige kaas, harde kaas en blauw flora kaas
Frankrijk: Roussillon, Muscat de Rivesaltes, des Schistes, glas € 6,-
Spanje: Navarra, Moscatel Sarasate, Bodegas Coteillana, glas € 6,-
Wij hebben geen pinapparaat meer, u kunt contant betalen of gewoon het
bedrag overmaken