Menu 1, 2, 8 en 9 september
4- gangenmenu € 50,00
VOORGERECHTEN
Lauwwarme salade met in spek gewikkelde mosselen, zongedroogde tomaat, olijven, ui en knoflook, tomatenchutney
Frankrijk: Bordeaux, Entre deux Mers ‘22 blanc, Château Turcaud, € 6,50
of
Carpaccio van lamsrollade, met citroen, tijm, dadel, rucola en abrikozen chutney
Spanje: Penedès, Gessami Blanco ‘22, Estimar el Vi, glas € 7,-
TUSSENGERECHTEN
Gevulde Zuid-Franse vissoep ‘bouillabaisse’, met kaas, croûtons en rouille
Frankrijk: Languedoc, La Promesse rosé ‘22, Pierre de Prunet, glas € 6,-
of
Pompoensoep met gember, knoflook, kokosmelk, citroengras, kurkuma, ui, gevogelte en uitgebakken chorizo
Zuid-Afrika: Coastal, Chardonnay ‘22, Forgotten Vineyards Kruger, glas € 7,-
HOOFDGERECHTEN
Krokant gebakken doradefilet met knoflook aardappelpuree waarin spinazie en kaas, peentjes met gember en gember Hollandaise
Frankrijk: Jurançon, l’Eclipse blanc ‘22, Caü-ha-pè, glas € 7,-
of
Gebraden hertenrugfilet met saus van rode wijn, pecannoten, druiven, citroen en cognac, knolselderij aardappelpuree, spinazie en bospaddenstoelen
Argentinië: Mendoza, Cabernet Sauvignon ‘21, Alambrado, glas € 7,-
NAGERECHTEN
Appel compote met poffertjes, kaneel roomijs en vanille room
of
Yoghurt Panna Cotta met rode vruchten op sap, geserveerd met slagroom
Frankrijk: Roussillon, Muscat de Rivesaltes, des Schistes, glas € 6,50
Spanje: Navarra, Moscatel Sarasate, Bodegas Coteillana, glas € 6,50
Wij hebben geen pinapparaat meer, u kunt contant betalen of gewoon het
bedrag overmaken