Voorgerechten
Vegetarische carpaccio van courgette met olijven, dadels, rozijnen, Parmezaanse kaas en knoflook dressing
Frankrijk: Bordeaux, Château de Fontenille ’19, glas € 6,50
Huis gerookte zalm met salade van groene asperges, ei, avocado, boontjes, tuinkers en gember dressing
Frankrijk:Loire, Sauvignon de Touraine ’20, Dom. Marteau, glas € 6,-
Gevulde Zuid-Franse vissoep ‘bouillabaisse’, met kaas, croûtons en rouille
Frankrijk: Languedoc, Viognier ’20, Les Vignerons de Puisserguier, glas € 6,-
Vitello: dun gesneden kalfsfilet met wasabi mayonaise, sesam en kleine salade met gepekelde gember, soja dressing
Italië: Abruzzo, Cerasuolo d’Abruzzo Rosato ‘20, Caldari di Ortona,
glas € 6,-
Salade met pikante lamsworstjes, olijven, tomaat, feta, komkommer en dressing van gerookte paprika
Duitsland: Baden, Spätburgunder Markgräflerland ’18, Martin Wassmer, glas € 8,-
Paté van eend, geserveerd met tomaten chutney en toast
Frankrijk: Rhône, Marsanne ’19, Louis Cheze, glas € 8,-
Hoofdgerecht | € 22,- |
Voor- en hoofdgerecht | € 35,- |
Hoofd- en nagerecht | € 29,50 |
Voor-, hoofd- en nagerecht | € 42,50 |
*Wij accepteren geen creditcards, U kunt wel gewoon pinnen of contant betalen
Wijzigingen onder voorbehoud
Bekijk onze menukaart: