Reserveren 043 - 321 45 81
Lage Kanaaldijk 22 – 6212 AE Maastricht

Nieuwe Haring

Maandag 06 juni 2022

Beste gasten,

Bij ons is altijd wel wat te doen omdat we iedere week een ander menu maken. Zoals al eerder gezegd, de voedselprijzen zijn nogal aan het op en neer gaan. Nu willen we liever de prijzen niet verhogen en dat kan alleen maar als we slim inkopen. Nu deden we dat met wijn toch al, we zochten altijd naar smaakvolle wijnen uit de hele wereld. Als die niet persé uit een bepaald gebied hoefde te komen, trof je voor hetzelfde geld vaak betere wijnen van dezelfde druivensoort. Wij hadden laatst een proeverij met wijnen uit de hele wereld en dan kan je ze eens naast elkaar proeven. Dat gaf vaak verrassende resultaten die u dagelijks bij ons kunt ontdekken.

Voor ingrediënten was er door de steady prijzen niet de noodzaak om dit te doen. Wel om goede leveranciers uit te zoeken EN met de seizoenen mee te koken. Maar dat is nu niet meer genoeg, want ook de ‘in het seizoen’ ingrediënten schommelen te veel qua prijs. We hebben tegenwoordig dus veel contact met onze leveranciers, waardoor we een mooi betaalbaar menu kunnen samenstellen.

Het is weer juni, dus serveren we per 15 juni weer onze haringschotel. Deze is als voor-, maar ook als hoofdgerecht te bestellen.

Onze trio van Hollandse Nieuwe bestaat uit:
*glasblazersharing: ingelegd met suiker, azijn, wortel, ui, gember, piment en mierikswortel
*salade van haring, rode bietjes, appel, aardappel en augurk
*Hollandse Nieuwe geserveerd met ui en roggebrood
Daarbij serveren wij een heerlijk glas van de bovenstaande fles.

U ziet, bij ons is altijd wat te doen...