Reserveren 043 - 321 45 81
Lage Kanaaldijk 22 – 6212 AE Maastricht

Restaurant stop 2024

Vrijdag 29 december 2023

Beste, geachte, lieve gasten,


Wij hebben prachtige jaren gehad in ons restaurant, maar door blessureleed zijn we min of meer gedwongen om te stoppen met ‘t Drifke. Na bijna veertig jaar komt er dan een einde aan onze passie. Dat vinden we spijtig, dus helemaal stoppen doen we niet. Beter gezegd, kunnen we niet. Het is veel te leuk om zo nu en dan toch nog een avond te organiseren met een thema. Het is dus mogelijk bij ons uw diner, vanaf 10 personen, met een maximum van 20, te organiseren. Ook een borrel met hapjes, wijnproeverijen of een receptie behoren tot de mogelijkheden. We staan van harte open voor uw suggesties.
Er is voor ons nu een tijd aangebroken dat niks moet en alles mag. Dat zorgt ervoor dat de druk weg is, omdat er geen vaste dagen zijn die we open moeten zijn. Als we dan open gaan voor één van bovenstaande activiteiten kunnen we alle tijd en aandacht nemen om het evenement te organiseren. Iedereen die een ‘winkel’ heeft snapt wat we bedoelen.
We werken natuurlijk al een tijdje met verminderde openingstijden en dat bevalt ons eigenlijk wel. Je moet dan wel iedere keer van nul opstarten, maar het is veel spannender en bevredigender omdat het iedere keer nieuw is. Op deze manier blijven we nog betrokken bij hetgeen  we het liefst doen.
Onze extra vrije tijd gebruiken we door nieuwe dingen te ontdekken op gebied van eten, drinken, de tuin, maar ook sporten. Fit blijven is voor ons ook een beetje een tweede natuur, net als gezond eten en drinken.
Dat gaan we natuurlijk gebruiken bij onze nieuwe menu’s.
Voor ons is het nog niet afgelopen, we zijn minder open, maar als we open zijn maken we er wel een betaalbaar feestje van.
Nogmaals dank voor al jullie komsten de afgelopen jaren en we hopen jullie nog te zien op één van onze thema avonden of andere activiteiten.